sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Alku

Josko uusi blogi. Edellinen käsitteli vain jälkikasvua, tänne tulen kirjoittamaan ehkä vähän muistakin aiheista. Saapa nähdä.

Jos joku ei tunne, niin olen 27-vuotias ikuinen opiskelija ja 1,5-vuotiaan esikoiseni äiti ja sellaisen hevioopperahemmon vaimo. Pari toisinaan kovastikin hermoille käyvää katinronttia kuuluu perheeseen myös. Opiskelijuus tosin on pian päättymässä ainakin tämän tutkinnon osalta, jäljellä on enää gradu loppuun ja pari sivuainekurssia. Tosin jos tai siis kun (huomatkaa optimismi...) minusta tulee valmistuttuani akateeminen työtön, niin täydentänen tutkintoani vielä opiskelemalla hiukan lisää.

Lastani en aio tässä blogissa nimellään kutsua, vaikka hänestä varmasti melko paljon kirjoittelenkin, olkoon hänen koodinimensä Mukula. Tiedättekös, niin kuin semmoinen epäkypsä peruna.

Enpä nyt tiedä, tuleeko tästä mitenkään erityisen mielenkiintoinen blogi. Ehkä minulla ei ole mitään tarpeeksi mielenkiintoista kerrottavaa. Tekee kuitenkin mieleni jakaa joitakin ajatuksia suurelle yleisölle, niin olkoon tämä sitten kanava sille. Tervetuloa, lukija.

1 kommentti: